Zin in een Hugo?

Posted by on jul 22, 2016 in Alles | No Comments

Cocktail Hugo

aperitief • recept voor 1 persoon • in 5 minuten gemaakt

Wat heb ik nodig?

  • 3 cl vlierbloesemsiroop
  • 6 cl Prosecco
  • een scheutje bruiswater (optioneel)
  • een strookje citroenschil of een schijfje appel
  • enkele blaadjes verse munt
  • een paar ijsblokjes

Hoe maak ik het?
Neem een groot wijnglas en doe hier een paar blokjes ijs in.
Voeg de vlierbloesemsiroop toe en vervolgens de Prosecco, citroenschil of schijfje appel en maak het af met wat muntblaadjes.
Roer voorzichtig een paar keer in het glas en serveer de Hugo zo snel mogelijk, eventueel met een scheutje bruiswater om het iets lichter te maken.

Voor de perfecte Hugo zorg je ervoor dat alle ingrediënten goed koud zijn voor je ze gebruikt.