BESTEL ONLINE • WIJ ZIJN EEN OFFICIEEL AFHAALPUNT VOOR EKOPLAZA
Bestel boodschappen in de webshop van Ekoplaza en haal uw bestelling bij ons op in de winkel. Maak een account aan en selecteer bij het betalen van uw ‘winkelwagentje’ dat u wilt afhalen bij De Smaak van Echt in Baarn. U kiest wanneer u de boodschappen wilt ophalen en u heeft de mogelijkheid bij ons aan de kassa af te rekenen.

GROENTE & FRUITTASSEN
U kunt bij ons groente en fruittassen bestellen van Odin en Vitatas.

Bekijk hier de tassen van Odin

En hier de varianten van Vitatas

In de winkel kunt u doorgeven welke tas u wilt en of u deze eenmalig of wekelijks komt ophalen. U kunt per keer week beslissen of u een tas wilt, als u maar voor dinsdag 11:00 uur uw bestelling doorgeeft.BROOD BESTELLINGEN

Op de websites van Bakkerij Verbeek en onze Duitse BioBakker kunt u zien welke broden u bij ons in de winkel kunt bestellen. Doe dit altijd 2 dagen van te voren, dan hebben wij het voor u klaar staan. Zo heeft u altijd lekker brood in huis, bent u nooit meer te laat omdat uw favoriete bol of vanwege speciale wensen, uw specifieke brood voor u klaar ligt. U kunt uw bestelling gerust afzeggen voor de week erop of de bestelling uitbreiden met een paar extra broden als dat nodig is.