Steun Natuurmonumenten met Weleda

Posted by on mrt 20, 2019 in Alles | No Comments

KOOP 1 WELEDA PRODUCT EN STEUN 1m2 NATUUR
Weleda werkt samen met Natuurmonumenten om de natuur in Nederland te beschermen, om iets terug te geven van wat we nemen. En dat is nodig, want ook in Nederland gaat de biodiversiteit nog steeds flink achteruit.

Tot en met 6 april krijgt Natuurmonumenten van Weleda per verkocht product een bedrag om 1m2 nieuwe natuur te creëren in Nederland.
Bovendien krijgt u tijdens de actieperiode 25% korting op alle Weleda producten (uitgezonderd de geneesmiddelen). Hoe meer producten, hoe meer nieuwe natuur!

Hoe het werkt
Tijdens de actieperiode doneert Weleda voor elk product dat u koopt een vast bedrag aan Natuurmonumenten. Hiermee gaan zij aan de slag om bestaande natuur te herstellen en ontwikkelen én om nieuwe natuur aan te leggen.

Het resultaat? Nieuw natuurgebied dat ruimte biedt aan planten en dieren die anders met uitsterven bedreigd zijn.

Leuk om te weten: sinds de start van de samenwerking 5 jaar geleden is er al 428.581 m2 nieuwe natuur gerealiseerd!

U kunt nog meer doen!
Wist u dat u in uw eigen tuin of balkon ook heel wat kunt doen om extra kansen te bieden voor de biodiversiteit? Met enkele eenvoudige ingrepen maakt u de natuur in uw eigen omgeving weer aantrekkelijk voor insecten, vogels, kikkers en andere dieren. En u kunt er zelf ook volop van genieten.

Kijk hier voor tips van Weleda