WILD VAN WILD

Vier Hollandse mannen geloven in het benutten van de natuur. Door duurzame jacht blijft het natuurlijk evenwicht intact, en oogsten zij het vlees direct uit het veld.

Klaas en Sjoerd zijn de oprichters van Wild van Wild en met een achtergrond als kok weten zij wat lekker is: droge worst, merquez, pastrami, rookworst en worst met IJ-bier. Chris van Boeijen heeft hen 6 jaar geleden het ambacht geleerd. U kent Chris als scharrelslager uit Baarn, nu is hij het wild-avontuur aangegaan. Samen met Maikel waarborgt hij het receptuur, de kwaliteit en de continuïteit.

Wij hebben van Wild van Wild: Worst met IJ-bier van Wild Zwijn en…

Pastrami van Gans
De ganzenborst wordt gepekeld, gekruid en gerookt. Lekker op een broodje of bij een salade. De ganzen worden grotendeels door hen zelf geschoten, in de omgeving van Assendelft.

 

Rookworst van Wild Zwijn
De rookworst wordt handmatig gemaakt en geknoopt om vervolgens met echt hout een specifieke tijd gerookt te worden. Het vlees van hert en wild zwijn leent zich uitstekend voor de rookworst.

 

Droge worstjes met peper of knoflook van Wild Zwijn

 

 

 

Wild is altijd seizoensgebonden, de beschikbaarheid is afhankelijk van het jachtseizoen. Op hun verpakking leest u waar het vlees vandaan en wanneer er op gejaagd mag worden. Ze jagen voornamelijk vanuit de hoogzit op grofwild. Dit zorgt voor de minste verstoring van het veld.