HET HOLLANDS MAANDKOOKBOEK
van Annemieke Geerts – Chillé

Wilt u ook graag weten wat er in uw eten zit en waar het vandaan komt? Eet u ook het liefst producten van dichtbij en vindt u het belangrijk om lekker en gezond te eten, maar door een druk bestaan niet veel tijd om in de keuken te staan? Dan is dit no-nonsense kookboek een geweldige hulp. Met de makkelijke recepten zet u snel een lekker gerecht op tafel. U krijgt daarnaast talloze tips die het koken eenvoudiger maken en die er voor zorgen dat u niets weg hoeft te gooien.

Het Hollands Maandkookboek biedt meer dan 100 overheerlijke recepten voor gevarieerde voor-, hoofd- en nagerechten passend bij het seizoen. Zoals een lekkere anti-dip vitaminesoep in januari, een zomerse peultjes-frambozensalade in juli en een kerstmenu zonder vlees.

Met de makkelijke recepten en talloze tips van Annemieke Geerts-Chillé heeft u een eigentijds en praktisch kookboek in handen met een handige verskalender waarin u per maand kunt zien wat er van Hollandse bodem komt.


FIT VEGA(N) FOOD
van Nanneke Schreurs en José van Riele

Voor iedereen die graag sport én er liever een plantaardige lifestyle op nahoudt. Of natuurlijk als je gewoon niet elke dag  met kip, broccoli en rijst naar de gym wilt, maar wel het aandeel eiwitten in je voeding hoog wilt houden.

Dit unieke informatieve kookboek legt uit hoe je met een actieve levensstijl voldoende plantaardige voedingsstoffen binnenkrijgt – of je nu een weekend- of topsporter bent. Fit Vega(n) Food bevat 75 recepten inclusief kleurencode per voedingsgroep, zodat in één oogopslag duidelijk is of er voldoende eiwitten in het recept zitten. Natuurlijk is het ook gewoon heel lekker.

Met medewerking van ambassadeurs van de plantbased lifestyle, zoals Vivian Reijs, Nicolien Sauerbrij en Leontien van Moorsel.

 

 


VAN HET LAND, GENIETEN VAN EEN GROENER LEVEN
Een amusante en soms ontroerende ode aan alles wat ons voedt, van onze band met de aarde tot de oogst van het land. Culinair groenauteur en bio-tuinder Alma Huisken beschrijft haar ideaal met verve: zoveel mogelijk leven van haar biologische, Groningse moestuin en boomgaard, die zijn bevolkt met kippen, ganzen en huurbijen.