Kookworkshop: Zuivel Fermenteren

Posted by on nov 18, 2018 in Agenda, Alles | No Comments


WO 21 NOV • HIER IN DE WINKEL • GEEF U NU OP BIJ DE KASSA!

Annemieke Geerts van Mijn Hollandse Keuken, leert u verschillende conserveer-technieken om zuivel te fermenteren voor de eerste stappen om zelf kaas te maken. De workshop geeft ze bij ons in de winkel!
En op 12 november geeft ze de Kookworkshop “Groente Fermenteren”.
U vindt hier meer informatie over deze workshop

Dit is de laatste woensdagavond van het jaar dat u zelf zuivel kunt fermenteren, in de workshop leert u bijvoorbeeld kruidenkaas maken.

WO 21 NOV
VAN 20:00 TOT 21:30 UUR
€19,95 p.p.

Inclusief verse producten, potjes, gebruik van materiaal en koffie en thee.
U kunt in de winkel uw eigen startpakket aanschaffen om daarna thuis aan de slag te gaan met het fermenteren en stremmen van melk!

Geef u op in de winkel of stuur een e-mail.
Na betaling, bij inschrijving aan de kassa, is uw aanmelding definitief.

 

 

MIJN HOLLANDSE KEUKEN
Annemieke Geerts is de auteur van Het Hollands Maandkookboek en werkzaam bij televisie. Heeft een man en een zoon en kookt bijna elke dag voor hen. Het liefst zo gezond mogelijk. En dus volgde ze braaf alle dure en ingewikkelde eettrends die foodgoeroes voorschrijven. Tot ze daar twee jaar geleden schoon genoeg van kreeg. Gezond en duurzaam eten moest makkelijker kunnen en daarom ontwikkelde Annemieke een eigen kookmethode om zowel gezond, betaalbaar als duurzaam te koken. Daarover schrijft ze in het kookboek en hier op haar blog Mijn Hollandse Keuken.