Kookworkshop: melkzuur fermentatie

Posted by on apr 15, 2019 in Agenda, Alles, Nieuws 2019 | No Comments

WO 19 JUN • 19:30 – 21 U • HIER IN DE WINKEL • GEEF U NU OP BIJ DE KASSA!

Annemieke Geerts van Mijn Hollandse Keuken, leert u eens per maand op woensdagavond van 19:30 – 21:00 uur alles over melkzuur fermentatie.

Geef u op in de winkel of stuur ons een e-mail.

Melkzuur fermentatie is een moeilijk woord voor het verantwoord laten ‘rotten’ van groenten, maar ook zuivel. Wat is fermentatie? Hoe werkt het? Wat zijn de spelregels? En hoe kunt u er uw eigen smaak aan geven?

In de workshops wordt zuurkool, kimchi (Koreaanse zuurkool die ingemaakt wordt met pepers en kruiden) en een zachte kaas gemaakt. Na de workshop kunt u thuis meteen aan de slag!

De workshop is van 19:30 tot 21:00 uur en kost €19,95 p.p.

De data voor 2019 zijn:

19 juni

18 september

16 oktober

13 november

Inclusief verse producten, potjes, gebruik van materiaal en koffie en thee.
U kunt in de winkel uw eigen startpakket aanschaffen om daarna thuis aan de slag te gaan met het fermenteren van groente!

Geef u op in de winkel of stuur ons een e-mail.

Na betaling, bij inschrijving aan de kassa, is uw aanmelding definitief.

MIJN HOLLANDSE KEUKEN
Annemieke Geerts is de auteur van Het Hollands Maandkookboek en werkzaam bij televisie. Heeft een man en een zoon en kookt bijna elke dag voor hen. Het liefst zo gezond mogelijk. En dus volgde ze braaf alle dure en ingewikkelde eettrends die foodgoeroes voorschrijven. Tot ze daar twee jaar geleden schoon genoeg van kreeg. Gezond en duurzaam eten moest makkelijker kunnen en daarom ontwikkelde Annemieke een eigen kookmethode om zowel gezond, betaalbaar als duurzaam te koken. Daarover schrijft ze in het kookboek en hier op haar blog Mijn Hollandse Keuken.