Help de paarden van Stichting De Paardenkamp een mooie oude dag te bezorgen! Verzamel mobieltjes en cartridges en deponeer ze in de inzamelbox bij ons in de winkel.

Niet weggooien, maar inzamelen: 5 lege cartridges = 1 volle voerbak
Stichting De Paardenkamp is blij met uw lege cartridges uit de printer, want door hun samenwerking met recyclingpartner Eeko leveren vijf cartridges een volle voerbak voor de paarden op. U helpt er niet alleen de paarden mee, u draagt ook bij aan hergebruik en een beter milieu.

Gezond en gelukkig oud worden op De Paardenkamp
Nederland telt vele duizenden paarden en pony’s. daarvan is het slechts een deel gegund om gezond en gelukkig oud te worden. Stichting De Paardenkamp (anno 1962), het nationale rusthuis voor paarden en pony’s van 20 jaar en ouder, zet zich hier voor in. Dankzij hun donateurs brengen 120 paarden en pony’s hier een fijne oude dag door.

De eigenaars / verzorgers van al die andere oude paarden en pony’s in Nederland kunnen met hun vragen bij hen terecht. www.paardenkamp.nl

De hulp van dierenliefhebbers is voor hun onmisbaar. Verzamel daarom al uw oude mobieltjes en lege cartridges en gooi ze in de groene inzamelbox bij ons in de winkel.

Geef Shetclaudie en politiepaard Fortuin een mooie oude dag
De bonte shetlander Shetclaudie is een lieve, makkelijke en sociale pony van 28 jaar. Toen haar baasje overleed kwam ze vanuit Zeeland naar De Paardenkamp. Zij staat samen met haar ‘kuddegenootjes’ in de wei. Door hun dikke wintervacht kunnen shetlanders het hele jaar buiten blijven.

Fortuin heeft een indrukwekkende carrière bij de landelijke politie achter de rug. Bij de Paardenkamp geniet hij nu van zijn oude dag. Omdat Fortuin moeilijk eet, maken de verzorgers speciale slobber voor hem, een mengsel van gehakseld gras en maïs. Met de inzameling van cartridges en mobieltjes kunnen zij oude paarden zoals Fortuin en pony’s zoals Shetclaudie de extra zorg geven die ze nodig hebben.