Recept voor een Zomerse Taart

Posted by on jul 6, 2018 in Alles, Nieuws 2018 | No Comments


VOL VERS FRUIT & EEN BODEM VAN UW FAVORIETE KOEKJES

Ingrediënten
• ± 200 gram van je favoriete koekjes (mag alles zijn, gluten-, lactose-, suikervrij of vegan)
• 80 gram koude boter of kokosolie
• 250 gram roomkaas of vegan cream cheese
• 50 ml Terschellinger cranberrysap gezoet
• 400 ml slagroom (met of zonder zuivel)
• ± 200 gram zomerfruit in stukjes naar keuze
• Nodig: springvorm 24 cm

Verkruimel de koekjes, voeg de koude boter toe en kneed het tot een mooie deegbal. Afhankelijk van het soort koekjes kun je meer of minder boter nodig hebben.
Verdeel het deeg over de bodem en maak een mooie opstaande rand.
Klop de roomkaas met de mixer romig en voeg de Terschellinger cranberrysap toe.
Mix de slagroom lobbig en voeg beetje bij beetje de roomkaas toe.
Schep het zomerfruit er door en bewaar wat voor de topping.
Verdeel het mengsel over de bodem en garneer het af met het zomerfuit.
Laat het goed opstijven in de koelkast.