Workshops ‘Conserveren’

Posted by on mrt 18, 2018 in Agenda, Alles, Nieuws 2018 | No Comments


LEER IN EEN MIDDAG VERSCHILLENDE CONSERVERINGSTECHNIEKEN

Dit jaar organiseert Annemieke Geerts-Chillé 6x de workshop ‘Conserveren’. Als u graag lokale seizoensprodukten eet of zelf moestuiniert kunt u niet om het conserveren van groenten, vlees, vis en fruit heen. Het is een ideale manier om verse seizoensgroenten, kruiden en fruit te bewerken én te bewaren zodat u aan een maaltijd of borrel altijd een persoonlijke touch kunt geven. Door de manier van conserveren kunt u de smaak van de producten veranderen en zo hele nieuwe smaaksensaties ontdekken. Het enige dat u hoeft te weten is wat per conserveringstechniek de juiste spelregels zijn en u kunt thuis meteen op een veilige manier aan de slag.

De Workshop is van 12.30-16.30 uur, en vind plaats op Hoeve Ravestein.
Voor €64,95 krijgt u een lunch, recepten, zelfgemaakt lekkers mee naar huis én een goodiebag!

De data voor 2018 zijn:

  • Za 24 maart (nog maar een paar plekjes vrij)
  • Za 21 april
  • Za 9 juni
  • Za 7 juli
  • Za 29 september
  • Za 13 oktober

Inschrijven via kan via annemieke@mijnhollandsekeuken.nl
Na de aanmelding krijgt u via de mail een bevestigingsformulier met alle benodigde informatie.

Meer informatie vindt u op mijnhollandsekeuken.nl

Veel plezier!