GROENTE & FRUIT TASSEN
Elke woensdag en vrijdag kunt u uw groente en/of fruit tas Van ’t Land ophalen. Bij de kassa kunt u diverse tassen bestellen. U kunt kiezen voor een abonnement of elke week een andere tas. Er is keuze uit een combinatie tas met groente én fruit, een tas met 4 of 5 soorten groenten en een fruittas met 4 soorten fruit. Op de website van Van ’t land ziet u wat er de komende week in zit.

BROOD BESTELLINGEN
Op de websites van Bakkerij Verbeek en onze Duitse BioBakker kunt u zien welke broden u bij ons in de winkel kunt bestellen. Doe dit altijd 2 dagen van te voren, dan hebben wij het gegarandeerd voor u klaar staan. En heeft u altijd lekker brood op voorraad in uw mandje thuis, bent u nooit meer te laat zodat uw favoriete bol op is of ligt, vanwege speciale wensen, uw specifieke brood nog op de plank. U kunt uw bestelling gerust afzeggen voor de week erop of de bestelling uitbreiden met een paar extra broden als dat nodig is.

VITA TAS
Bestel op PROEF.nu uw Vita Tas, dan kunt u elke week uw groente en fruit in De Smaak van Echt ophalen. Een tas vol echte smaken met een duurzame, transparante herkomst. Vita Tas biedt verschillende combinaties en groottes aan zodat u in één keer voldoende in huis heeft, met genoeg variatie om steeds weer een lekker gerecht te maken of een ander gezond tussendoortje te nemen. Op proef.nu leest u alles over de inhoud van de tassen en hun telers.