Volle kaarten inleveren!

Posted by on sep 10, 2017 in Agenda, Alles | No Comments


T/M 30 SEP • GOED GEVULD PAKKET T.W.V. €45

Sparen kan niet meer, maar volle kaarten inleveren wel!
Tot en met 30 september 2017 kunt u uw volle kaart inleveren voor een boodschappenpakket met uiteenlopende biologische producten, zoals sap, tandenpasta, chips, chocolade en het magazine Gezond Nu. Naast de biologische voedingswaren zitten er ook nog interessante kortingsacties in het pakket. Er zit van alles in voor het hele gezin.

GEEF EEN BOODSCHAPPENPAKKET CADEAU
Heeft u gespaard voor familie, vrienden of bekenden? Lever dan uw volle spaarkaart in bij de kassa en ontvang een “kadoosje voor jou” ansichtkaart. Met deze ansichtkaart kan de ontvanger uw gespaarde boodschappenkaart ophalen in de desbetreffende winkel waar u gespaard hebt. Een leuke manier om iemand in het zonnetje te zetten of bekend te maken met biologische producten.

ACTIEVOORWAARDEN ZOMERSPAARCAMPAGNE 2017
1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op de zomerspaaractie voor een gratis biologisch boodschappenpakket (verder te noemen: “de actie’’). De actie wordt georganiseerd door Natudis B.V. gevestigd aan de Daltonstraat 38 te Harderwijk.

2. De actie loopt vanaf 26 juni tot en met 16 september 2017.

3. Spaarkaarten kunnen tot en met 30 september 2017 worden ingeleverd.

4. In plaats van een boodschappenspaarpakket kan een klant een ansichtkaart vragen zodat hij zijn boodschappenspaarpakket cadeau kan doen aan een ander. De ansichtkaarten kunnen ingeleverd worden tot en met 30 september 2017. Het is niet mogelijk om de ansichtkaart in te ruilen voor contant geld. Ansichtkaarten kunnen alleen ingeleverd worden bij de winkel vermeld op de ansichtkaart.

5. Vanaf 26 juni 2017 ontvangt de klant bij elke 10 euro aan boodschappen* in één transactie en bij aankoop van speciale actieartikelen een gratis spaarzegel.

6. Bij 40 zegels is de spaarkaart vol en geeft de spaarkaart recht op één gratis boodschappenpakket.

7. De totale waarde van het pakket bedraagt minimaal 45 euro. De waarde van de artikelen is gebaseerd op de reguliere prijzen.

8. Natudis behoudt zich het recht voor om de afgebeelde artikelen te vervangen door alternatieve artikelen. De waarde van deze producten zal gelijk blijven t.o.v. het oorspronkelijke product.

9. Het is niet mogelijk om de ontvangen gratis producten in te ruilen voor contant geld.

10. Volle spaarkaarten of spaarzegels kunnen niet worden ingewisseld voor geld en/of losse producten uit de winkel.

11. De spaarzegels dienen op 1 spaarkaart geplakt te zijn om recht te hebben op een gratis boodschappenpakket.

12. Er kunnen uitsluitend volledig ingevulde spaarkaarten met daarop originele pakketzegels van dit jaar (actie 2017) worden verzilverd.

13. Uiteraard kunnen er meerdere volle spaarkaarten per klant worden ingeleverd.

14. De winkel behoudt zich het recht voor om spaarkaarten die haar frauduleus of onrechtmatig voorkomen te weigeren, zonder dat de deelnemer enige aanspraak jegens de winkel (en Natudis) kan doen gelden.

15. Door deelname aan de actie gaat de deelnemer akkoord met de genoemde voorwaarden.

16. Eventuele vragen, klachten of opmerkingen over deze actie? Neem dan contact op via info@natudis.nl.

17. Dit is een gezamenlijke actie van Natuurwinkel en Biologisch specialist. Op de website staat meer informatie over de deelnemende winkels: www.natuurwinkel.nl en www.bio-specialist.nl.

18. De gegevens worden slechts gebruikt in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. De persoonlijke gegevens worden niet voor andere doeleinden dan deze actie gebruikt.

19. Op deze actie is Nederlands recht van toepassing.

20. Vragen, klachten of opmerkingen rond deze actie kunnen schriftelijk gesteld worden.

* M.u.v. wettelijk niet toegestane artikelen.