Nu vers uit eigen oven diverse bourgondische broden van Bakkerij Bulthuis.
Zo’n mooie bol maakt uw zondagsbrunch nog completer en van uw doordeweekse ontbijt of lunch een feest.

We hebben bourgondisch volkorentarwe met sesamzaad (desem), een bruine tarwebol met zonnepit (desem) en een donkere of lichte tarwe bruin met meerzaden (beide gist).


Komend Pasen brunchen we met diverse soorten paasstolletjes met amandelspijs. Voor degene die het liefst een desembroodje heeft, kan kiezen uit een speltvolkoren stolletje gezoet met agave en een licht tarwe stolletje gezoet met honing. Die met tarwe is er ook gezoet met agave.

Wilt u liever een paasbroodje met gist? Dan heeft u keus uit een licht tarwe stolletje gezoet met suiker, een zelfde maar dan gezoet met agave of een speltvolkoren stolletje gezoet met agave.

Iedereen zijn eigen paasstol, lekkerder kan niet.
Of misschien wel? Besmeer een sneetje paasbrood met echte roomboter, schep het stukje spijs eruit en smeer over de boter en  bestrooi met poedersuiker. Nog lekkerder!

Hier alle stolletjes op een rij.

Paasbrood amandelspijs – gezoet met suiker (gist)
TARWEbloem*, rozijnen*, water, amandelspijs* (14%) [amandel* (AMANDELEN), suiker*, EI*], gist, roomboter* (KOEMELK, LACTOSE), TARWEgluten*, zout, SOJAbloem*, plantaardige olie* (raapzaad, ongehard), sinaasappelschil*, sinaas- appelsap*, sinaasappelpuree*, emulgator:SOJALECITHINE, aroma*, enzym (TARWE), gedecoreerd met amandelschaafsel* (AMANDEL).

Paasbrood amandelspijs – gezoet met agave (gist)
rozijnen*, TARWEbloem*, water, agavespijs* (14%) [amandel* (AMAN- DELEN), agavestroop*, citroenconcentraat*], TARWEvolkorenmeel*, gist, TARWEglu- ten*, zout, SOJAbloem*, plantaardige olie* (raapzaad, ongehard), sinaasappelschil*, sinaasappelsap*, sinaasappelpuree*, emulgator:SOJALECITHINE, aroma*, enzym (TARWE), gedecoreerd met amandelschaafsel* (AMANDEL).

Paasbrood desem amandelspijs – gezoet met agave
rozijnen*, TARWEbloem*, water, agavespijs* (14%) [amandel* (AMAN- DELEN), agavestroop*, citroenconcentraat*], TARWEvolkorendesem*, natuurdesem*, TARWEgluten*, zout, SOJAbloem*, plantaardige olie* (raapzaad, ongehard), sinaasap- pelschil*, sinaasappelsap*, sinaasappelpuree*, emulgator:SOJALECITHINE, aroma*, enzym (TARWE), gedecoreerd met amandelschaafsel* (AMANDEL).

Paasbrood desem amandelspijs – gezoet met honing
rozijnen*, TARWEbloem*, water, honingspijs* (14%) [amandel* (AMAN- DELEN), honing*, tapiocastroop*, citroenconcentraat*], TARWEvolkorendesem*, natuurdesem*, TARWEgluten*, zout, SOJAbloem*, plantaardige olie* (raapzaad, ongehard), sinaasappelschil*, sinaasappelsap*, sinaasappelpuree*, emulgator:SOJALECITHINE, aroma*, enzym (TARWE), amandelschaafsel* (AMANDEL).

Paasbrood spelt amandelspijs – gezoet met agave (gist)
rozijnen*, water, SPELTvolkorenmeel*, agavespijs* (14%) [amandel* (AMANDELEN), agavestroop*, citroenconcentraat*], SPELTbloem*, palmvet* (ongehard), gist, zout, gedecoreerd met amandelschaafsel* (AMANDEL).

 

Paasbrood spelt desem amandelspijs – gezoet met agave
rozijnen*, water, SPELTvolkorenmeel*, agavespijs* (14%) [amandel* (AMANDELEN), agavestroop*, citroenconcentraat*], SPELTbloem*, SPELTvolkorende- sem*, palmvet* (ongehard), natuurdesem*, zout, gedecoreerd met amandelschaafsel* (AMANDEL).

* = grondstoffen is van biologische teelt.