DICHTELINGEN BY HESTER KEYZER

De kaarten met een hartenkreet, een lief woord of een gedicht met gedeelde smart, zijn gemaakt door Hester Keyzer. Waardevolle woorden om een ander te laten weten dat er aan ze gedacht wordt, iets samen te vieren of om aan u zelf te geven.

Hester heeft haar Dichtelingen geschreven tijdens haar “way out of burn-out”, als helende, krachtende en lievende woorden. Onder al haar angsten, pijn en levensstruggles, lag al die tijd iets te wachten. Nu maakt zij “waarvoor ik hier op de aardkloot ben”. Ze is een gedachtenverwoorder, gevoelvertaalster en liefdesbrenger in de vorm van Dichtelingen.

 

 

 

 


DE 6 NATUURLIJKE WONDERMIDDELEN
voor dagelijks gebruik

Waarom zou je je kasten vullen met tientallen schoonmaakmiddelen, verzorgingsproducten of cosmetica als drie eenvoudige producten hetzelfde kunnen, maar dan op een natuurlijke manier?

Dit boek geeft een heleboel praktische tips, adviezen en middeltjes om deze natuurproducten elke dag te kunnen gebruiken. Stuk voor stuk sparen ze heel wat geld uit en ze doen wonderen voor je eigen welzijn en dat van onze planeet!
Alessandra Moro Buronzo is gediplomeerd psychologe en natuurgeneeskundig therapeute. Ze is verder auteur, journalist en Bachbloesemconsulent. Ze heeft al talrijke boeken gepubliceerd.

Citroen, azijn en zuiveringszout (baking soda of natriumbicarbonaat) hebben veelzijdige kwaliteiten die van pas komen bij onze lichaamsverzorging en onze gezondheid, maar waarmee ook gekookt kan worden en het hele huishouden kan worden gedaan. Omdat ze ook doeltreffend, goedkoop en milieuvriendelijk zijn – in tegenstelling tot veel synthetische producten – verdienen ze een plaats in de keuken- of badkamerkast! Drie andere bijzonder nuttige producten in ons dagelijks leven vullen dit trio aan: klei, honing en zout.


VAN HET LAND, GENIETEN VAN EEN GROENER LEVEN
Een amusante en soms ontroerende ode aan alles wat ons voedt, van onze band met de aarde tot de oogst van het land. Culinair groenauteur en bio-tuinder Alma Huisken beschrijft haar ideaal met verve: zoveel mogelijk leven van haar biologische, Groningse moestuin en boomgaard, die zijn bevolkt met kippen, ganzen en huurbijen.