Dr. Hauschka heeft een nieuwe make-uplijn uitgebracht ter gelegenheid van hun 50ste verjaardag.
In veel goede opzichten verandert de make-up zelf en de ingrediënten gelukkig niet. Dr. Hausckha blijft uitgaan van uw eigen persoonlijkheid, er valt enkel te benadrukken en niet te verhullen.

Er staat een nieuw make-up display in de winkel, met testers van alle producten.
Vraag gerust om informatie aan één van onze medewerksters.

Nieuwe kleuren
Er zijn een aantal nieuwe kleuren en kleurencombi’s voor zowel lip-, oog- en gezichtsproducten. Zo maakt u makkelijk een passende look bij uw stemming of gelegenheid waarbij u de ene keer een pure uitstraling wilt en de andere keer meer expressief of elegant. Op www.drhauschka.com kunt u verschillende looks bekijken, de bijpassende producten vinden en video tutorials bekijken van make-up artiest Karim Sattar.

Heilzaam
Dr. Hauschka make-up combineert prachtige minerale kleuren met natuurlijke bescherming en huidverzorging. De samenstelling van heilzame plantenextracten en plantaardige wassen en oliën helpt uw huid gehydrateerd te blijven en haar te beschermen tegen invloeden van buitenaf. De kleuren van de minerale pigmenten in combinatie met de natuurlijke tinten van uw gezicht, creëren een persoonlijke teint die past bij uw huidskleur.

Wondklaver
Moeiteloos past de plant zich aan uiterlijke omstandigheden aan: hij kan krachtig groeien, maar ook gecontroleerd en gestructureerd. Juist dit talent maakt van hem een geliefde heilzame plant in de cosmetica van Dr. Hauschka. Als plantenextract versterkt hij het vermogen van uw huid om zich af te grenzen zonder star te worden.

 

Natuurzuivere cosmetica
Alle producten van Dr. Hauschka Cosmetica zijn gecertificeerd volgens het internationale keurmerk voor natuur- en biologische cosmetica NATRUE en bevatten vanzelfsprekend geen synthetische geur- en kleurstoffen en conserveringsmiddelen.