SALT MAGAZINE
Elke seizoen brengt Salt een lekker dik magazine uit voor actievelingen en avonturiers.

Deze lente editie gaat over Europa, met een groot interview met Floortje Dessing, de High Coast Trail in Zweden, alles over peddelen en een gesprek met de Nederlandse Miriam Lancewood die haar stadsleven verruilde voor een bestaan in de wildernis.

 

 

 

VAN HET LAND, GENIETEN VAN EEN GROENER LEVEN
Een amusante en soms ontroerende ode aan alles wat ons voedt, van onze band met de aarde tot de oogst van het land. Culinair groenauteur en bio-tuinder Alma Huisken beschrijft haar ideaal met verve: zoveel mogelijk leven van haar biologische, Groningse moestuin en boomgaard, die zijn bevolkt met kippen, ganzen en huurbijen.

80 Seizoensrecepten en veel praktische tips voor zelf telen en groener leven. Met prachtige foto’s van Doortje Stelwagen

€15

 


FERMENTEREN, HET MEEST COMPLETE HANDBOEK
U wordt in overzichtelijke stappen uitgelegd hoe groente en fruit te snijden, te kruiden en wat voor soort pot of fles u moet gebruiken om uw eigen voorraad aan te leggen.

Adam Elabd is met zijn handboek zeker compleet! Met deze uitleg maakt u in een handomdraai kimchi, tofu of yoghurt. Daarna is het wel even wachten, het fermentatieproces kan dagen of zelfs weken duren. Geduld is een lekkere zaak.

€20