GLUTEN- & LACTOSEVRIJE CAKES & TAARTEN VAN DAPHNE UIT UTRECHT
Rose&vanilla maakt cakes en taarten die gegarandeerd vrij zijn van gluten en lactose. Ze zijn gezoet met agavesiroop, dadels, oerzoet of rietsuiker. Een aantal taartjes zijn ook vegan (dus helemaal zonder dierlijke eiwitten).

We hebben hier al het heerlijks even op een rijtje gezet. Met rose&vanilla kunt u iedereen trakteren bij de thee, op een heerlijk dessert of tijdens welke viering dan ook goede sier maken met deze mooie en lekkere cakejes en taartjes.

Cakejes Classics
De cakejes waarmee het allemaal begon. Waarmee Daphne in de 2011 De Bakkerswinkel in Utrecht binnenstapte om ze aan Ton en zijn collega’s te laten proeven. Ze konden nauwelijks geloven dat deze lekkernijen glutenvrij én lactosevrij waren. Vier smaken:
chocolade & hazelnoten, vanille & chocolade,
amandel & citroen, amandel & speculaas

Cakjes Flowery Fruity
De smaakcombinatie rozen&vanille is de naamgever van Daphnes bakkerij. Er zijn vier fijne smaakcombinaties:
rozen & vanille, frambozen & witte chocolade,
sinaasappel & lavendel, kokos & citroen

 

Brownie Cakjes
Vier smaken: kaneel & rozijnen, kokos & cacao nibs, walnoot & dadels en hazelnoten & mokka.
De aromatische biologische Mocha Limu koffiebonen voor de hazelnoten&mokka brownies kopen ze in bij Simon Lévelt.

 

Walnotenbrownie (lekker groot voor 1 persoon)
Bestuif zelf met poedersuiker om de feestvreugde nog wat extra te verhogen. Deze super brownie is gezoet met oerzoet wat goed past bij chocolade.

 

Kokos & Citroen taartje
De hele citroen is gebruikt: de schil in de zachtrulle vulling en het sap in de romige friszoete lemon curd. Op een dunne bodem van amandel à la cheesecake. Gezoet met agave.

 

 

 

Sinaasappel & Bosbessen taartje
Het zusje van de kokos&citroentaart, met bosbessencurd er bovenop, ook gezoet met agavesiroop.

 

 

Kokos & Chocolade taartjes (vegan)
Romig en vol van smaak. Gezoet met dadels en agavesiroop. Valt heel goed te delen met iemand anders, want het is altijd leuk die ander blij te maken.

 

 

 

Appeltaart (vegan)
Ouderwets lekker vegan taartje, dus zonder melk en ei. Én gezoet met dadels. De kruimel is van haver en amandelen. Tip: opwarmen in oven voor 10 minuten op 150­ ℃.­