AMAN PRANA CADEAU • BIJ 1 POT  GULA JAVA MATCHA: EEN GRATIS ECO RESPECT FLES

Gula Java Matcha is kokosbloesem & matcha energy poeder. Geeft langdurige energie voor elke topprestatie door de lage glycemische index. Naast biologisch is het ook veganistisch, het bevat veel antioxidanten en is rijk aan vitamine C. De matcha is van Kotobuki-kwaliteit.

Matcha is Japanse groene thee vermalen tot poeder. Matcha wordt gemaakt van de blaadjes van de theeplant Camellia Sinensis. Wat Matcha zo speciaal maakt, is de herkomst en productiewijze van deze groene thee. De verschillende manieren waarop groene theeblaadjes behandeld worden, zijn bepalend voor de theekwaliteit. Er is slechts een kleine Japanse elite van theeboeren die in staat is kwalitatief hoogstaande Matcha te produceren.  ‘Kotobuki’ betekent in het Japans ‘lang leven’.

 

De Eco Respect Fles is een herbruikbare glazen drinkfles. Milieuvriendelijk, hygiënisch, voor koude en warme dranken. De dop is van kurk en de beschermhoes van gerecycled materiaal. De fles heeft een vortex (spiraal) als symbool voor de vitaliteit van het water en een ingegraveerde Shri Yantra mandala als symbool voor geometrie.

Hieronder vindt u nog meer info over de Eco Respect Drinkfles.

 KOOP DE ECO RESPECT DRINKFLES
EN STEUN DE AMANPRANA ACTIE ‘RED DE ZEE’

Glazen drinkfles, milieuvriendelijk en hygiënisch
• dop van zuivere kurk uit Portugal (natuurlijk & afbreekbaar)
• hoes van 100% gerecycleerd materiaal
• geschikt voor koude, warme dranken en kokend water
• vaatwasser-bestendig
• reukloos
• vrij van metalen en schadelijke stoffen
• herbruikbaar
• 100% recyclebaar

Cradle to cradle
Glas is inert, d.w.z. het sijpelt niet in je drank.
Glas is “cradle to cradle”. Glas wordt gemaakt van zand. We krijgen het van Moeder Natuur en geven het terug aan Moeder Natuur, zonder vervuiling of belasting!

Veilig
Met de gekleurde hoes is de fles veilig op de fiets, naar school, in de auto, op je werk, in de fitness, naast je bed… de Eco Respekt fles wordt je trouwe metgezel.

Shri Yantra en de vortex
De ingegraveerde cosmogram (of mandala: de Shri Yantra) symboliseert geometrie, terwijl de vortex (of spiraal) bovenaan de fles de vitaliteit van water weergeeft.


Red de Zee actie

Kleine initiatieven kunnen een verschil maken. Vele kleine initiatieven kunnen een groot verschil maken. Samen kunnen we de oceanen en zeeën behoeden voor verdere vervuiling en meehelpen aan het behoud van ernstig bedreigde diersoorten. Vermijd zoveel mogelijk plastic afval. Sorteer en recycleer, steun goede initiatieven. Doe mee en red de zee!

100% Van de opbrengst van Amanprana’s Eco respekt fles gaat naar acties van Red de Zee.

Zij publiceren regelmatig artikelen op haar website onder de noemer Red de Zee, met aandacht voor onze oceanen. Zij geven de oceaanproblematiek aandacht op social media en in de nieuwsbrief om bewustwording te vergroten.

En al jaren hebben zij een mooie samenwerking met Sea First Foundation, beide organisaties streven hetzelfde doel na: schone en gezonde oceanen, met gezonde bewoners. Sea First Nederland, met name Dos Winkel, heeft in 2016 meer dan honderd lezingen en lessen gegeven en daarnaast een aantal bijzondere evenementen georganiseerd. Hij heeft vele duizenden kinderen en volwassenen bereikt om hen te vertellen over de schoonheid, zorgen en oplossingen rond de toestand van de oceanen en hen ook aangespoord actie te ondernemen om de oceanen te beschermen. De boodschap over de status van de oceaan, kwam bij velen hard aan, maar leidde ook tot zeer interessante discussies. Amanprana heeft meer dan 13 lezingen en 13 lessen aan klassen mogen ondersteunen.

En Amanprana was hoofdsponsor van de door de Sea First Foundation georganiseerde Wereld Oceaan Dag 2016 in Nederland. Deze dag is door de Verenigde Naties uitgeroepen om bij de internationale gemeenschap aandacht te vragen voor vervuiling van de oceanen door (vooral) plastic en voor overbevissing en bijvangst.


BIO BIDON
Deze Tulper Bio Bidon is gemaakt van suikerriet! En wordt op milieuvriendelijke vervaardigd in Nederland door Made Blue. Alle verwerkte materialen zijn voedselveilig en volledig recyclebaar.
Wij hebben een speciale Natuurwinkel versie voor u.

MOTIVATE, FEEL GREAT, HYDRATE
Gebruik deze fles, behalve voor het sporten, ook onderweg in plaats van PET flesjes gevuld met bronwater of frisdrank. Daarmee bespaar je veel plastic afval en het drinken van kraanwater is gezond, goedkoop en goed voor het milieu.


EEN LITER VOOR EEN LITER

Steun je met de aanschaf van deze bidon de water projecten van Made Blue. Zij willen iedereen op de wereld toegang geven tot schoon drinkwater. Dat doen ze door de water-voetafdruk of juist de waterbesparing van producten, diensten en bedrijven te spiegelen met liters in drinkwaterprojecten.

Dit houdt in dat elke bio bidon zorgt – op basis van de gemiddelde levensduur – voor evenveel schoon drinkwater. Een 750 ml bio bidon wordt gemiddeld 1.000 keer gebruikt. Dit is omgerekend een donatie van 750 liter schoon drinkwater per bio bidon. Een liter voor een liter dus.