Maak Nederland een stukje mooier!

Posted by on jun 10, 2017 in Alles, Nieuws 2017 | No Comments


KOOP EEN WELEDA PRODUCT EN ONTVANG GRATIS HET TUINIERBOEK ‘ZAADBOMMEN’


De afgelopen 3 jaarheeft Weleda – met uw hulp – een bedrag ingezameld dat Natuurmonumenten in staat stelde om meer dan 300.000 m2 natuur te beschermen en verder te ontwikkelen. Maar samen kunnen we meer doen om de bloemrijke natuur een handje te helpen.

Zaadbommen. Guerrilla tuinieren met bloemen
Bijen hebben bloemen nodig. U kunt deze diertjes dus steunen door in de natuur om u heen te zorgen voor extra bloemenpracht. De snelste, makkelijkste en leukste manier om dat te doen, is door zaadbommen te maken en deze te werpen op plekken waar nu nog niet zoveel bloeit. Je eigen tuin is natuurlijk de meest logische plaats om te starten (een zaadbom planten in een pot voor op het balkon kan natuurlijk ook!), maar misschien zijn er wel andere plekken in de buurt waar zaadbommen welkom zijn. Maar hoe maakt u zo’n zaadbom? Welke zaden moeten erin? En waar kunt u ze het beste neergooien? En wat kunt u nog meer doen om de natuur te helpen? Al deze vragen worden beantwoord in het boek ‘Zaadbommen. Guerrilla tuinieren met bloemen’ van Josie Jeffery. En dit boek krijgt u tijdelijk helemaal gratis als u een Weleda product koopt!

GRATIS boek!
Van 21 augustus t/m 10 september 2017 krijgt u bij aankoop van een Weleda-product het boek ‘Zaadbommen. Guerrilla tuinieren met bloemen’ van Josie Jeffery (t.w.v. € 11,99) cadeau. Hierin vindt u 13 manieren om zelf zaadbommetjes te maken waarmee u uw omgeving kan opfleuren, lees hoe u dieren en insecten kan lokken, hoe u eigen eetbare plantjes kunt kweken en nog zoveel meer!