Kookworkshop: Zuivel Fermenteren

Posted by on sep 22, 2018 in Agenda, Alles, Nieuws 2018 | No Comments


WO 17 OKT • HIER IN DE WINKEL • GEEF U NU OP BIJ DE KASSA!

Annemieke Geerts van Mijn Hollandse Keuken, leert u verschillende conserveer-technieken om zuivel te fermenteren voor de eerste stappen om zelf kaas te maken. De workshop geeft ze bij ons in de winkel!
En één keer per maand geeft ze ook de workshop “Groente Fermenteren”.
U vindt hier meer informatie over deze workshop

Er zijn verschillende woensdagavonden voor de workshop “Zuivel fermenteren” waarin u bijvoorbeeld kruidenkaas gaat maken.

WO 17 OKT & WO 21 NOV
VAN 20:00 TOT 21:30 UUR
€19,95 p.p.

Inclusief verse producten, potjes, gebruik van materiaal en koffie en thee.
U kunt in de winkel uw eigen startpakket aanschaffen om daarna thuis aan de slag te gaan met het fermenteren en stremmen van melk!

Geef u op in de winkel of stuur een e-mail.
Na betaling, bij inschrijving aan de kassa, is uw aanmelding definitief.

Deze workshop wordt ook gegeven op
wo 17 okt • wo 21 nov • wo 19 dec
daarvoor kunt u zich nu al opgeven!

 

 

MIJN HOLLANDSE KEUKEN
Annemieke Geerts is de auteur van Het Hollands Maandkookboek en werkzaam bij televisie. Heeft een man en een zoon en kookt bijna elke dag voor hen. Het liefst zo gezond mogelijk. En dus volgde ze braaf alle dure en ingewikkelde eettrends die foodgoeroes voorschrijven. Tot ze daar twee jaar geleden schoon genoeg van kreeg. Gezond en duurzaam eten moest makkelijker kunnen en daarom ontwikkelde Annemieke een eigen kookmethode om zowel gezond, betaalbaar als duurzaam te koken. Daarover schrijft ze in het kookboek en hier op haar blog Mijn Hollandse Keuken.