Kookworkshop: Mozarella & Zachte Kruidenkaas maken

Posted by on jul 8, 2018 in Agenda, Alles, Nieuws 2018 | No Comments


WO 26 SEP • VA 20U • HIER IN DE WINKEL • GEEF U NU OP BIJ DE KASSA!

Annemieke Geerts van Mijn Hollandse Keuken, leert u verschillende conserveer-technieken om zelf mozarella en zachte kruidenkaas te maken. De workshop geeft ze bij ons in de winkel!

Er zijn verschillende woensdagavonden voor de workshop ‘Mozarella & Zachte Kruidenkaas maken’. De eerst volgende is op:

WO 26 SEP
VAN 20:00 TOT 21:30 UUR
€19,95 p.p.

Inclusief verse producten, potjes, gebruik van materiaal en koffie en thee.
U kunt in de winkel uw eigen startpakket aanschaffen om daarna thuis aan de slag te gaan met het fermenteren en stremmen van melk!

Geef u op in de winkel of stuur een e-mail.
Na betaling, bij inschrijving aan de kassa, is uw aanmelding definitief.

Deze workshop wordt ook gegeven op
wo 17 okt • wo 20 nov • wo 19 dec

Zin in een workshop “Groente fermenteren”? U vindt hier meer informatie

 

 

MIJN HOLLANDSE KEUKEN
Annemieke Geerts is de auteur van Het Hollands Maandkookboek en werkzaam bij televisie. Heeft een man en een zoon en kookt bijna elke dag voor hen. Het liefst zo gezond mogelijk. En dus volgde ze braaf alle dure en ingewikkelde eettrends die foodgoeroes voorschrijven. Tot ze daar twee jaar geleden schoon genoeg van kreeg. Gezond en duurzaam eten moest makkelijker kunnen en daarom ontwikkelde Annemieke een eigen kookmethode om zowel gezond, betaalbaar als duurzaam te koken. Daarover schrijft ze in het kookboek en hier op haar blog Mijn Hollandse Keuken.