Kookworkshops: Conserveren & Fermenteren

Posted by on mei 15, 2018 in Agenda, Alles, Nieuws 2018 | No Comments

Annemieke Geerts leert u verschillende conserveer-technieken om zelf kimchi, zuurkool, mozarella en zachte kruidenkaas te maken. De workshops geeft ze bij ons in de winkel op verschillende avonden.

Er zijn zes maandagavonden waarop de workshop ‘Zuurkool & Kimchi maken’ wordt gegeven én zes woensdagavonden voor de workshop ‘Mozarella & Zachte Kruidenkaas maken’.

Het is van 20:00 tot 21:30 uur.
€19,95 p.p.
Inclusief verse producten, potjes, gebruik van materiaal en koffie en thee.
U kunt in de winkel uw eigen startpakket aanschaffen om daarna thuis aan de slag te gaan met het fermenteren van groente en stremmen van melk!

Geef u op in de winkel of stuur ons een e-mail.
Na betaling, bij inschrijving aan de kassa, is uw aanmelding definitief.

Zuurkool & Kimchi Mozarella & Zachte Kruidenkaas
11 juni 20 juni
2 juli 11 juli
17 september 26 september
8 oktober 17 oktober
12 november 20 november
10 december 19 december

 

MIJN HOLLANDSE KEUKEN
Annemieke Geerts is de auteur van Het Hollands Maandkookboek en werkzaam bij televisie. Heeft een man en een zoon en kookt bijna elke dag voor hen. Het liefst zo gezond mogelijk. En dus volgde ze braaf alle dure en ingewikkelde eettrends die foodgoeroes voorschrijven. Tot ze daar twee jaar geleden schoon genoeg van kreeg. Gezond en duurzaam eten moest makkelijker kunnen en daarom ontwikkelde Annemieke een eigen kookmethode om zowel gezond, betaalbaar als duurzaam te koken. Daarover schrijft ze in het kookboek en hier op haar blog Mijn Hollandse Keuken.