BIJzaak is hoofdzaak!

Posted by on sep 26, 2017 in Agenda, Alles | No Comments


HONING PROEVERIJ VAN IMKERIJ DE TRAAY • ZA 4 NOV • 11 – 17 U

Al sinds 1977 verkoopt De Traay honing en heerlijke honingspecialiteiten. Hun lentehoning is biodynamisch en sinds kort hebben we ook plantaardige stropen en siropen.

Bij de Traay werken ze samen met professionele imkers, zij houden rekening met het leefmilieu van mensen, bijen en planten. Zij geloven in producten die zo min mogelijk bewerkt zijn en willen op deze manier een gezond voedingspatroon stimuleren.  Ze blijven graag dichtbij de natuur en willen pure honing bieden: zonder onnodige bewerkingen voor iets wat de natuur al lekker en gezond biedt!

Ze behouden waardevolle voedingstoffen, want:

• De honingverwerking gebeurt bij lage (bijenkast) temperaturen (max 40°C).
• Crème honing wordt geënt en geroerd, zodat in meerdere weken een mooie kwaliteit crème wordt opgebouwd.
• De honing wordt zodanig gefilterd, dat eventuele natuurlijke vervuiling wordt verwijderd, maar bestanddelen als voedzame stuifmeelkorrels in de honing blijven.